Sortimentul produselor din legume si fructe

Sortimentul produselor din legume si fructe
     
         Fructele si legumele sunt de origine vegetală cu rol deosebit in alimentaţie datorită insuşirilor organoleptice si conţinutului de elemente nutritive precum si vitamine, glucide, minerale, acizi esenţiali, etc
         Fructele si legumele acoperă 15% din necesarul energetic al omului.

      Sortimentul conserve din legume si fructe




Nr.art
Legume
Tipul
1
Legume conservate prin sterilizare si pasteorizare
In apă:spanac, zarzavat, foi de vită
In solurie de sare:fasole, mazăre, ciuperci
In buluion:vinete, rosii, bame
In ulei:vinete, tocană, ghiveci
In solutie de oţet:castraveţi,
Sucuri de legume:roşii,morcov
2
Legume congelate
Spanac, conopidă, ardei
3
Legume conservate prin deshidratare
Radăcinoase,ceapă,cartofi,mazăre,fasole
4
Legume conservate prin concentrare
Bulionul de tomate de ardei
Paste de tomate de ardei
5
Legume concentrate prin murare
Castraveţi,gogonele,varză
6
Legume conservate prin suprasărare
Roşii, ardei graşi, fasole, foi de viţă
7
Legume conservate in oţet
Ardei,castraveţi



Nr.art
Fructe
Tipul
1
Fructe conservate in vid si pasteorizate
Compot, pireuri, sucuri
2
Fructe congelate
Capsuni, visine, zmeură
3
Fructe conservate prin deshidratare, biofilizare si afumare
Prune, caise, struguri, visine, cirese, coarne
4
Fructe conservate prin concentrare
Marmeladă, magiun, gem, dulceaţă, sucuri
5
Fructe cunservate prin murare
Mere, pere, pepeni, struguri

3 comentarii:

Anonim spunea...

este foarte bun acest site deoarece numai aici am gasit ce gautam

Rares spunea...

Iti sunt recunoscator pt acesta remarca.
De azi 21.10.2010 acest site se muta pe
www.economis-t.blogspot.com
Nu ma ipot continua sa posetez pe acest site pt ca am pierdut parola si e`mail

Anonim spunea...

Nu ma bag man

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail