Sortimentul produselor din carne










1.Preparate din carne(se obtin din carne tocata sau bucati de carne fasonata, care nu mai necesita pregatire culinara.


Preparate tip proaspete.
Prospaturi crude:carnati.
Prospaturi fierte:caltabos, toba, sangerete.
Prospaturi fierete si afumate: crenvusti, carnati.
Preparate afumate la cald si pasteorizate.
Parizer, crenvusti, salamuri, carnati.
Preparate afumate la cald, pasteorizate si afumate la rece.
Salam de vara, Salam Prahova, Cabanos
Preparate afumate la cald.
Carnati de porc.
Preparate calde care sufera si tratament de afumare si uscare – maturare sau numai uscate-maturate.

Salam de Sibiu si tip Sibiu, carnati cruzi.

Preparate din carne (specialitati).
Sunca presata,rulade(pasteorizate), piept condimentat, cotlet haiducesc, muschi.








2.Conserve si semiconserve din carne.

 Semiconserve (se obtin prin tratare termica usoara distugandeu-se formele vegetative ale microorganismelor)
~semiconserve din careen de porc: pulpa,spate, muschi
~semiconserve din caren de vita: pulpa
~semiconserve din carne de porc
~crenvusti



Conserve din carne (sufera tratamente termice la peste 100`C,distrugandu-se si sporii)
~carne in suc propriu
~conserve mixte(careen de porc cu facole boabe, gulas de porc,de vita,papricas)
~pateuri,creme de ficat, din ficat de porc sau pasare,cu adaosuri de slanina
~conserve din careen tocata
~conserve dietetice
~conserve pentru copii

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail