skip to main
|
skip to sidebar
Home
PU
Evidenta economica
Functiile contabilitatii
Obiectul contabilitatii
Elementele extrapatrimoniale
Echipamente fiscale
OUE
Tipuri de unitati economice
Dupa obiectulde activitate:
Dupa specializare
Duap modul de asociere
Dupa structura operativa
Motivele infiintarii unitatii economice
Etapele infiintatii unitatii economice
Organizarea structurala a unitatii economice
Clasificari organoleptice ale:
Tipuri de structuri organizatorice
Fluxurile tehnoligiei in unitatile economice
Reguli de organizare a unui depozit
Sisteme de depozitare
Fluxurile de circulatie
Tipologia personalului la niveul unitatii economice
Descrierea capacitatii de munca
Structura personalului
Recrutarea externa
Recrutarea interna
Tipuri de texte
Perspectiva profesionala
Documentele de evidenta
Evaluarea ctivitatii
CPS
Bun/Produs/Marfa/Servicii
Valoarea nutritiva
Marcarea si etichetarea produselor
Produse nealimentare
Caracteristicile calitatii produselor nealimentare
Eticheata produselor nealimentare
Produse de incaltaminte
Clasificari merceologice
Marfuri alimentare
Sortimentul produselor din cereale
Sortimentul produselor din legume si fructe
Sortimentul grasimilor alimentare
Sortimentul produselor din carne
Sortimentul produselor zaharoase
Sortimentul produselor din peste
Sortimentul produselor gustative
Clasificari organoleptice ale:
Mafruri nealimenatare
Clasificare marfurilor nealimentare
Sortimentul marfurilor textile
Sortimentul marfurilor din confectii
Sortimentul marfurilor cosmetice
Sortimentul marfurilor din sticla
Sortimentul marfurilor din ceramica
Sortimentul marfurilor din lemn
Sortimentul marfurilor electronice
Sortimentul marfurilor electrocasnice
Sortimentul marfurilor electrocasnice
Child Category 4
Activ=Pasiv
Ecuatia de echilibru
Rezultatele financiare
Activ
Caracteristicile activelor
Pasiv
Caracteristicile pasivelor
Structuri de venituri si cheltuieli
Documente
Clasificarea documentelor
Modelul, forma si formatul
Intocmirea, verificarea si corectarea
Circuitul documentelor
Dupa specializare
Admin
No comments
Trimiteți prin e-mail
Postați pe blog!
Trimiteți pe X
Distribuiți pe Facebook
1.strict specializate
2.universale
3.mixte
Posted in:
ce specializare a firmei sa aleg
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Blog Archive
▼
2011
(34)
▼
aprilie
(34)
Sortimentul marfurilor din confectii
Sortimentul marfurilor textile
Sortimentul produselor din carne
Sortimentul marfurilor cosmetice
Sortimentul marfurilor din lemn
Sortimentul marfurilor din ceramica
Sortimentul marfurilor electrocasnice
Sortimentul marfurilor electrotehnice
Sortimentul marfurilor electronice
Caracteristicile activelor
Caracteristicile pasivelor
PASIV
ACTIV
Obiectul contabilităţii
Funcţiile contabilităţii
Evidenţa economică
Sortimentul grăsimilor alimentare
Legume si fructe deshidratate
Legume si fructe confiate
Pâinea
Făina de grâu
Etapele infiinţării unităţii economice
Motivele infiiţării unităţii economice
Structura operativă
Dupa modul de asociere
Dupa specializare
Dupa obiectul de activitate:
Tipuri de unitati economice
Sortimentul produselor din legume si fructe
Sortimentul produselor din cereale
Valoarea nutritivă
Marcare si etichetarea produselor
Sortimetul mărfurilor alimentare
Bun/Produs/Marfa/Servicii
Design by
Free WordPress Themes
| Bloggerized by
Lasantha
-
Premium Blogger Themes
|
Free Samples By Mail
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu